Om oss

Havfruen Vannaerobic er en bedrift som driver vannaerobic, vanngym og forebyggende helsearbeid flere steder rundt om i Norge. Vi har drevet med forebyggende helsearbeid i mer enn 20 år. Vi har svært mange fornøyde kunder som har fått bedre livskvalitet etter at de begynte å trene hos oss.

Vannaerobic-timene våre er fulle av liv og fengende musikk, samt morsomme øvelser som trener alle musklene i kroppen. Enten du er godt trent, utrent, gravid, med plager, gammel eller ung, så vil du trives på våre timer. Vi kan love deg at du vil komme i bedre form med vanngym på en gøyal måte.

logohavfruen.jpg

Velkommen til effektiv trening hos oss!

Vi tilbyr Vannaerobic på Nesodden og i Rykkinn. I tillegg tilbyr vi PT trening i vann. Velkommen til kurs hos oss!

Havfruen Vannaerobic drives av Lise Frostmann, som har mer enn 20 års erfaring som treningsinstruktør og er spesialist på trening i vann.

Havfruereiser

CIMG1373.JPG

Lise driver også Havfruereiser som arrangerer treningsreiser for kvinner til spennende reisemål rundt om i verden.

Reis med Havfruereiser og opplev kultur, god mat, trening, sol og bad og mye godt fellesskap. Havfruereiser arrangerer flere  typer reiser, slik som treningsreiser, yogareiser, fottur og vandringsreiser, opplevelsesesreiser og kulturreiser, weekendreiser og kombinasjonsreiser med mye variert reiseprogram.