Spørsmål og svar

Her finner du svar på det du lurer på i forhold til trening hos Havfruen Vannaerobic. Ønsker du å melde deg på kurs, kan du gjøre det på vårt påmeldingsskjema. Du kan melde deg på kurs, selv om det er etter oppstartsdato. Vi tar kontinuerlig imot nye medlemmer, så lenge det er plass. Har du spørsmål kan du fylle ut vårt kontaktskjema eller ringe vårt hovedkontor: 454 21 231.

Hvordan melder jeg meg på kurs?

Vi har et enkelt påmeldingssystem.

  1. Velg "Påmelding" på hovedmenyen.
  2. Klikk på ønsket treningsted/treningstid.
  3. Registrer deg ved å fylle ut dine detaljer (navn, e-post og adresse), samt hvor mange personer du bestiller for og valgt pris. og klikk "bestill nå".
  4. Faktura vil bli sendt for valgt kurs/pris. Husk at det er bindende påmelding!

Velkommen som nytt medlem hos Havfruen vannaerobic!

Hvor mye koster et kurs hos Havfruen vannaerobic?

På vår påmeldingsside kan du lese om alle kursene vi tilbyr og pris for å delta. Førstemann til mølla, får plass! Bli med på en morsom, effektiv og lystbetont trening. Bli kvitt "danse-håndtak" og grevinne-heng" og gå ned noen kilo i en fei. Kom deg i form med trening i vann nå!

Hva er vannaerobic og vanngym?

Vannaerobic og vanngym er en veldig morsom og effektiv treningsform i vann, der man bruker mange muskler i kroppen samtidig. Vannaerobic er i tillegg veldig skånsom trening, da man får naturlig motstand i vannet. I vannet gjør man forskjellige øvelser både med og uten utstyr. Treningen foregår på grunt og dypt vann til musikk. Fordelen med vannaerobic er at det er utmerket trening, som man kan utføre i sitt eget tempo.

Kan jeg gå ned i vekt med Vannaerobic?

Ja, vannaerobic er svært egnet for de som vil gå ned i vekt. Man forbrenner ca. 300 til 600 kalorier per treningstime. Forskjellen fra annen trening på land, er at det ikke kjennes så tungt å trene. Vannaerobic trener mange muskelgrupper på en gang, så effekten blir større enn på land. Ved å kombinere en sunn kost ved siden av vannaerobic, kan man redusere vekten sin.

Kan jeg gå på Vannaerobic/vanngym selv om jeg er gravid?

Ja, så lenge du har snakket med din lege eller jordmor på forhånd, er det ingen problemer å trene vannaerobic under graviditet.

Passer Vannaerobic for utrente og folk med plager?

Ja, det passer for alle! Med vannaerobic kan man trene i sitt eget tempo, samtidig som man trener effektivt, pga. vannmotstanden. Vannet gjør at man trener effektiv samt. skånsomt. Dette gjør at det er svært vanskelig å pådra seg skader, eller å forverre plagene man har. Mange på våre kurs har kommet i bedre form og fått bedre livskvalitet etter at de begynte hos oss!

Hvordan kan jeg motivere meg selv til å begynne å trene?

Den beste investeringen man kan gjøre, er å investere i egen helse. Det kan være lett å komme med unnskyldninger for å ikke trene. Det kan ha med å gjøre at man mangler overskudd i hverdagen. Faktum er at man får mer overskudd av å trene. Man kan trene sammen med en venninne, kollega eller familiemedlem, slik at man kan motivere hverandre til å fortsette treningen. Vi anbefaler alle å prøve vannaerobic. Det er veldig morsomt!

Hvordan melder jeg meg på vannaerobic?

Enkelt. Først finner du det bassenget som er nærmest der du bor, deretter velger du time som passer deg best. Så lenge det er plasser ledig på våre partier, kan du melde deg på. Det spiller ingen rolle om kursene våre allerede har startet. Send oss en mail om prøvetime eller påmelding. Velkommen til trening!

Kan jeg kjøpe gavekort hos Havfruen Vannaerobic?

Ja, vi tilbyr nå gavekort gjennom vår nettside. Kjøp en gave til deg selv, eller en du glad i!
Kjøp gavekort her nå! Klikk her for bestilling.

Hva er deres regler for medlemskap?

Klikk her for våre medlemsregler.