Back to All Events

11 ukers Vårkurs i Vannaerobic - Oppstart lørdag 18. februar 2023


11 ukers vårkurs i vannaerobic - Oppstart lørdag 18. februar 2023 - Sunnaas Folkebad (Sunnaas sykehus store basseng)


Leter du etter en enkel og morsom måte å komme i form på? Ikke let lenger! Vårt 11-ukers vannaerobic-kurs er veldig morsomt og effektivt!

Vi ønsker deg velkommen til Vannaerobic på Sunnaas folkebad (Sunnaas sykehus store basseng) fra lørdag 18. februar kl. 08.50-09.50.

Vannaerobic er som navnet tilsier, aerobictrening i vann, noe som gjør det perfekt for alle som ønsker å tone opp uten å belaste kroppen. Fordi vannet gir motstand, kan du oppleve fordelene med denne typen trening raskere enn om du bruker treningsutstyr eller andre treningsformer.

Ikke bare kan du komme raskere i form, men timene våre er også supermorsomme og sosiale. Med optimistisk musikk og vennlig instruktør gir våre vannaerobictimer deg en hyggelig måte å holde seg aktiv på, mens du nyter litt kvalitetstid med gamle og nye venner.


I tillegg serverer vi herlig frukt og forfriskende vann etter hver økt.

Frukt og vann!

Herlig frukt og forfriskende vann etter timen!

Badstue

Det er mulighet for litt badstue etter timen!


Så hvis du leter etter en fin måte å komme i form og ha det gøy på, meld deg på vårt 11-ukers Vannaerobickurs i dag!

Ikke vent - meld deg på vannaerobic med oss ​​i dag! Timene passer for alle aldre og ferdigheter. Gjør deg klar til å føle deg energisk, tonet opp og komme i form raskere enn noen gang før! Registrer deg nå for å være med på dette fantastiske treningsprogrammet. Begrenset med plasser!

Vi gleder oss til å se deg i bassenget snart!


Meld deg på kurs ved å fylle inn skjemaet under: