Personvern og Cookies

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Havfruen Vannaerobic AS (org.nr. 978 594 964) samler inn og bruker personopplysninger.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Daglig leder er behandlingsansvarlig for Havfruen Vannaerobic AS behandling av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller gjøre bestilling. Vi innhenter opplysninger fra deg for å kunne gi deg de tjenestene vi tilbyr, slik som utarbeidelse av tilbud, behandling av bestilling og/eller nyhetsbrev med tilbud/informasjon.

Havfruereiser AS bruker tredjepart Squarespace (https://www.squarespace.com/) som nettside, som er sertifisert med EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/welcome). Gjennom Squarespace nettsiden samles det inn statistikk for besøk på nettsiden. Gjennom bestillingsskjemaene samler vi inn opplysninger om din bestilling. Opplysningene i din bestilling vil være din valgte tjeneste/produkt, ditt navn, din adresse, ditt tlf.nr., din e-postadresse, annen informasjon du velger å skrive til oss og godkjenning av medlemsbetingelser/påmeldingsregler. Kontaktinformasjon (navn, postadresse, e-postadresse) og tjeneste/produkt lagres hos tredjepart Conta Faktura, for fakturering av tjenester kunde har bestilt. Ved påmelding til nyhetsbrev på e-post, lagres dette hos tredjepart Squarespace (https://www.squarespace.com/).

Utleveres personopplysningene til tredjeparter?

Utenom det vi har beskrevet ovenfor, så blir dine personopplysninger og din betaling for produkt/tjeneste utlevert til autorisert regnskapsførerselskap.

Sletting og lagring av personopplysninger

Personopplysninger behandles konfidensielt hos oss. E-poster vi mottar, samt bestillinger lagres på sikker e-post-server hos tredjepart Uniweb. Sletting av personopplysninger blir gjort 5 år etter kursavslutning. Sletting av deg som kunde kan først skje etter 5 år etter fakturautstedelse da denne må beholdes etter Bokføringsloven. Andre opplysninger kan slettes etter kursets avslutning.

Hvilke rettigheter har den registrerte

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av personopplysninger i en virksomhet etter personopplysningslovens § 18, 1. ledd. Du kan også kreve å få endret opplysninger, eller å få slettet de opplysninger vi har om deg. Sletting av deg som kunde kan først skje etter 5 år etter fakturautstedelse da denne må beholdes etter Bokføringsloven. Andre opplysninger kan slettes etter kursets avslutning.

Kontaktinformasjon

Havfruen Vannaerobic AS, Lindemann v. 10, 1453 Bjørnemyr
E-post: havfruen@vannaerobic.com

Tlf. +47 454 21 231

Vår nettside har lenker til andre nettsider, med egen personvernerklæring. Vi tar ikke ansvar, ved å trykke på disse lenkene.

Cookies

Denne nettsiden benytter Cookies (informasjonskapsler). Cookies er små tekstfiler som nettsiden lagrer på din maskin.

Denne nettsiden bruker noen nødvendige informasjonskapsler fordi de tillater besøkende å navigere og bruke viktige funksjoner på nettstedet. Denne nettsiden bruker også analyse informasjonskapsler for å samle informasjon om hvordan besøkende samhandler med nettstedet.

Du kan slette våre informasjonskapsler ved å gå inn på innstillinger på nettleseren og slette innholdet.